April 20, 2019

VERKSTAD

Vi utför alla typer av verkstadsjobb, med delar från Carfix. Vi säljer även däck från alla kända märken.

För oss är ingenting omöjligt!

Oljebyten, släcka felindikerande lampor, tändstiftbyten, bromsbyten, byte av alla sorters avgassystem, motorbyten, kopplingsbyten, växellådsbyten, kamremsbyten, service med stämpel, rostlagning och mycket mer. Hos oss får du hjälp med allt som rör din bil! Vi har lång erfarenhet av alla typer av verkstadsjobb, och vi gör det dessutom billigare än de större bilverkstäderna – 500:- per timme plus moms. Ring för prisinformation om just ditt problem! 021-41 12 49 är numret.

Självklart får du en stämpel i din servicebok när jobbet är gjort!

Nya däck redan imorgon

Vi har konkurrenskraftiga priser och snabb leverans på alla typer av däck. Beställer du idag har du oftast däcken redan imorgon! Här är några av de däckmärkena vi säljer: Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Pirelli, Continental, Michelin, Falken, Kleber, Firestone, Fulda.

Specialkunskaper

Vi har mycket goda allmänkunskaper om bilar, och därtill specialkunskaper kring japanska sportbilar. Vårt eget stora bilintresse är något som lyser igenom och ofta suddar ut gränserna mellan jobb och fritid. Under åren har vi bokstavligen talat fördjupat oss i många sportbilar från Japan, bland annat Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution, Toyota Supra, Nissan Skyline och 200SX, Honda NSX och många många fler. Du som själv har en japansk sportbil som du behöver hjälp med kan vara trygg i förvissningen om att vi vet vad vi pratar om. Vi deltar även aktivt inom svensk drifting, en ung motorsport med ursprung från Japan som nu finns under Svenska Bilsportförbundet.