SONAX LACKSKYDD

SFör att bevara lackens lyster på bästa möjliga sätt samt ge ett skydd mot smuts, föroreningar, uv-strålar och oxidering, rekommenderar vi att du ger din bil ett lackskydd. Vilket lackskydd du väljer beror helt på hur mycket du värdesätter din bil. Vi har utbudet som passar just för dig. Innan vi applicerar ett lackskydd så gör vi rent bilen med en utvändig tvätt och genomför en noggrann maskinpolering. Efter utförd behandling får du rekommenderad underhållsbehandling av ditt center för bästa långvariga resultat.

POLYMER NETSHIELD (6 månader)

För dig som gärna lämnar in bilen till oss var sjätte månad och som vill åka därifrån med ett lackskydd som ger dig det bästa skyddet under denna period, rekommenderar vi starkt att du genomför en Polymer Netshield behandling. Du kommer märka skillnad då pärleffekten blir enastående och lacken får en djupgående glans.

PAINT PROTECTOR (18 månader)

Vill du ha en mycket prisvärd lackbehandling, sett till slutresultatet, skall du boka in en Paint Protector behandling. Du får ett 18 månaders skydd oavsett om bilen är gammal eller ny. Bilens lack kommer bli silkeslen, glansen blir djup och avrinningseffekten är i en klass för sig. Du erhåller även ett värdebevis efter slutförd behandling

NANOGUARD (5 år)

Ser du din bil som en affär du vill vårda på bästa möjliga sätt. Låt oss applicera vår bästa produkt, nämligen vårt NanoGuard lackskydd. Din bil får ett unikt glaskeramiskt skydd och en otrolig glans. Detta lackskydd är en av få som är godkänt av ledande biltillverkare över hela världen. Du erhåller ett värdebevis som garanti att detta lackskydd håller i 5 år under förutsättning att du följer rekommenderad underhållsbehandling.

COMPLETE PROTECTION

Unna din bil det bästa. Med en Complete Protection ger vi din bil det ultimata skyddet där vi applicerar NanoGuard lackskydd, genomför en glasförsegling, gör rent din AC, impregnerar alla sätena inklusive mattor samt förseglar dina fälgar. Detta är en långsiktlig investering för dig som ser din bil som en affär man vill vårda på bästa sätt.

Call Now